Ervaringen

Header HilversumFIT
Lees de ervaringen van deelnemers aan de trainingen van Hilversum FIT.

“Gene is echt een goede, professionele trainer met altijd een goed humeur. Buiten sporten vind ik veel leuker dan binnen én het is bij ons in de buurt. De training is afwisselend (krachttraining & conditie) en ook gezellig. Iedereen krijgt genoeg aandacht zodat wij allemaal de oefeningen goed kunnen doen.”

Cherly

“Gene is zeer oprechte, betrokken (personal)trainer. Hij weet je op een prettige, positieve manier te motiveren. Hij is altijd bereid om mee te denken, een stok achter deur  te zijn en houdt je ook een spiegel voor wanneer nodig. Een echte professional en motivator die afwisselende, uitdagende traningen smenstelt. Hij heeft mij geholpen fitter te worden, mijn conditie en kracht te verbeteren. Ook heb ik meer zelfvertrouwen en sta ik sterker in mijn schoenen. Hij denkt mee met jou als geheel persoon en hoe je een gezonde leefstijl kunt toepassen in jouw leven. Van sport, eetpatroon tot een mentale gezondheid.”

Kirsten

“Ik vind de PT sessies met jou geweldig, Gene. Je bedenk elke keer een nieuw item afgesteld op mijn voortgang. Eerlijk gezegd soms behoorlijk zwaar, maar na een paar keer wordt het minder zwaar. Voor de rest heb je altijd aandacht voor details en je motiveert ongelofelijk goed. Last but not least, ik voel me echt veel sterker en vooral fitter sinds ik bij jou train 💪💪💪.”

Raber

“Trainen met Gene is top! Hij is super enthousiast, betrokken, ervaren, en weet je prima uit te dagen, en dat alles in een leuke sfeer! De trainingen zijn afwisselend, je kunt het zo zwaar maken als je zelf wilt en geen training is hetzelfde!

Lekker ongedwongen sporten in de buitenlucht met veel afwisseling, met individuele uitdaging en tóch in een groep? meld je aan bij HilversumFit!”

Marco

“Het is fijn om met Gene te trainen. Hij is erg toegewijd, zorgvuldig en betrokken. Zorgt voor een gevarieerde maar zware training. Iedere week daagt hij je weer uit je grenzen te verleggen. Dat houdt mij gemotiveerd. Mijn conditie, lichaam en kracht is enorm verbeterd sinds ik met Gene train. Met de nodige dosis humor loodst hij je moeiteloos door een training heen. Een echte aanrader!”

Niloufar

“Uitdagend, bevredigend en vooral ook leuk om met zijn allen zo buiten te sporten. Altijd met een gezonde dosis motivatie en grote glimlach van Gene.”

Joris

Neem contact op voor vragen of bekijk eerst ons volledige aanbod.

Ben je zelf al een enthousiaste deelnemer? Laat dan vooral onderaan deze pagina een reactie achter.
Bij voorbaat dank en tot snel!

Footer HilversumFIT

Powered by MovingMarCom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *